[Voor] [Docenten]

OOK VOOR JULLIE SCHOOL?
Sinds 2011 is Night of the Nerds een jaarlijks succes. Samen met een grote groep enthousiaste [certified] nerds die zorgen voor een inspirerend programma, maken jongeren kennis met technologie en creativiteit. Jonge bezoekers gaan zelf aan de slag met de nieuwste uitvindingen en ontdekken welke impact technologie en creativiteit hebben op de samenleving en op hun eigen leven.

Nog geen kaarten voor Night of the Nerds?
Night of the Nerds is -dankzij onze sponsoren- gratis voor groepen uit het voortgezet onderwijs en MBO.
Docenten uit het VO en MBO kunnen deze tickets bestellen door gebruik te maken van de promotiecode scholen. Night of the Nerds is geschikt voor leerlingen tussen de 14 en 19 jaar.
Tickets kunt u bestellen via de blauwe knop ‘tickets’ rechts bovenin. U kunt tot maximaal 100 tickets in 1 keer bestellen. Komt u met meer leerlingen? Dat kan uiteraard, maak dan nog een bestelling via dezelfde knop.

Night of the Nerds introductieshows
Introductieshows geven een toelichting op de activiteiten van Night of the Nerds 2018 en de verschillende routes die je kunt volgen. Zo kunnen leerlingen naar aanleiding van hun interesses gemakkelijk een invulling geven aan hun bezoek. De introductieshows vinden plaats tijdens Night of the Nerds en beginnen vlak na de inlooptijden van de tickets. U kunt kiezen tussen 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur. Wanneer je hiervoor nog niet heeft opgegeven, maar hier wel graag gebruik van wilt maken, reserveer dan plekken. Vanaf medio februari kunnen plaatsen worden gereserveerd.

Night of the Nerds workshops
Tijdens Night of the Nerds vinden workshops plaats. Het merendeel van de workshops zijn doorlopend, bij deze workshops kunnen uw leerlingen gewoon aansluiten. Maar een aantal van de workshops begint op vaste tijden [12.30], [13.30], [14.30] en [15.30] uur en dienen vooraf te worden gereserveerd. Dit kan vanaf ongeveer vier weken voor het event.

Night of the Nerds TechTalks
Tijdens NotN vinden er ook TechTalks plaats: lezingen over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zodra deze bekend zijn kunnen ook voor de TechTalks reserveringen worden gemaakt.

Voordelig reizen naar NotN
Vorig jaar hebben NS, GVB en CJP een nieuw product geïntroduceerd: Schooltoer. Hiermee reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een fikse korting in de daluren met NS. Klik hier voor meer informatie.