[Voor] [Docenten]

VO & MBO gratis naar Night of the Nerds
Night of the Nerds is -dankzij onze sponsoren- gratis voor groepen uit het voortgezet onderwijs en MBO.
Docenten uit het VO en MBO kunnen, via de blauwe knop ‘tickets’ rechts bovenin, tickets bestellen door gebruik te maken van de promotiecode scholen. Night of the Nerds is geschikt voor leerlingen tussen de 14 en 19 jaar.

 

Introductieshows door Eva La Futura
Introductieshows geven een toelichting op de activiteiten van Night of the Nerds 2018 en de verschillende routes die je kunt volgen. Zo kunnen leerlingen naar aanleiding van hun interesses gemakkelijk een invulling geven aan hun bezoek. De introductieshows beginnen vlak na de inlooptijden van de tickets. U kunt kiezen tussen 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Wanneer u zich hiervoor nog niet heeft opgegeven, maar hier wel graag gebruik van wilt maken, reserveer dan plekken via deze link.

Workshops
Tijdens Night of the Nerds vinden workshops plaats. Het merendeel van de workshops zijn doorlopend enkunnen uw leerlingen gewoon aansluiten. Maar een aantal van de workshops begint op vaste tijden [12.30], [13.30], [14.30] en [15.30] uur en dienen vooraf te worden gereserveerd. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Reserveer via onderstaande links vooraf de volgende workshops:

Workshop Kunst Programmeren 
Workshop Ervaar Digitaal Stalken
Workshop Sonic Pi 
Workshop Ableton/Hiphop 
Workshop Wearables
Workshop 3D Game programmeren 
Bouw je eigen humanoïde vinger 

TechTalks
Tijdens Night of the Nerds vinden er ook TechTalks plaats: Telkens twee korte lezingen over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Reserveer via de onderstaande links:

TechTalk 1           14:00        Reserveer
1. Een blik in de toekomst: de connected wereld in 2050, gegeven door Here.
2. Verliefd worden op een chatbot of robot? Kan dat? Door Ine Poppe van RobotLove

TechTalk 2           15:00        Reserveer
1. Wat kun je allemaal met chatbots en voice assistants, zoals Google Home en Alexa? Met serieuze maar ook grappige voorbeelden. Door Geert-Jan van Ouwendorp van Fontys.
2. De toekomst door een AR-bril: dat houdt je in beweging! Door Anne Kok (student Computer Science & Engineering) en Max Otten (student Communication & Multimedia design)

 

Voordelig reizen naar NotN
Vorig jaar hebben NS, GVB en CJP een nieuw product geïntroduceerd: Schooltoer. Hiermee reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een fikse korting in de daluren met NS. Klik hier voor meer informatie.