[Informatie] programma [Deelnemers]

Op dinsdag 16 mei is de vijfde editie van Night of the Nerds in het Klokgebouw in Eindhoven. Wij kijken er erg naar uit! Leuk dat jullie een bijdrage leveren aan dit event!

Voor de invulling van jullie deelname, is er een online formulier waarop de benodigdheden en wensen kunnen worden aangegeven. Aan de hand hiervan maken wij een indeling in het Klokgebouw en zorgen wij voor de nodige techniek en middelen.

Wil je graag even overleggen, neem dan contact op met Anne van Engeland, via anne@futurebites.nl

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Op dinsdag 16 mei is vanaf 8.00 uur het Klokgebouw open voor opbouw en voorbereiding.
  • Om 12.00 uur gaan de deuren open, we willen dus graag om 11.30 uur startklaar zijn. Neem genoeg tijd voor de opbouw, omdat er meestal ook een en ander moet worden afgestemd met de mensen van de techniek.
  • Mocht je meer tijd nodig hebben dan alleen dinsdagochtend, weet dat er in principe vanaf maandag 15 mei 12.00 uur opgebouwd kan worden. Neem graag even contact op met Anne wanneer dit het geval is.
  • Het uitladen van de meegebrachte spullen kan via de de ingang aan de voorkant. Het is ook mogelijk om aan de achterkant van het Klokgebouw uit te laden, deze ingang is bereikbaar via de rechterkant van het gebouw.
  • Als je arriveert bij het Klokgebouw bel dan Anne van Engeland (06-55843398) of Patrick Praaning (06-24674348). Zij kunnen jullie ontvangen, helpen uitladen en de precieze plaats wijzen in het gebouw.
  • Auto’s kunnen worden geparkeerd in de parkeergarage rechts van het Klokgebouw (betaald parkeren). Er zijn  uitrijkaarten beschikbaar. Deze zijn op 16 mei te verkrijgen bij de mensen van het Night of the Nerds team. Kom je met de trein, reis dan naar naar Eindhoven-Strijp S. Dit station grenst vrijwel aan het Klokgebouw.
  • Er is een aparte ruimte gereserveerd voor alle deelnemers aan het programma en de medewerkers. Gedurende het event kun je daar drinken en eten halen (lunch en avondmaaltijd).
  • Night of the Nerds is afgelopen om 21.00 uur. De afbouw start dan direct. Alleen in overleg met Anne of Patrick kunnen er afspraken worden gemaakt over afbouw op een eerder tijdstip dan 21.00 uur.
  • Facturen ontvangen we bij voorkeur per email.

LOCATIE NIGHT OF THE NERDS

Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
Routebeschrijving

FACTUUR / DECLARATIE ADRES

Futurebites/Night of the Nerds
p/a Praaning & Roekens
Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam