Uitleg programma

Night of the Nerds heeft een [middag] en een [avond] programma.

In het [middagdeel] ligt de nadruk op verdieping en leren.

[1] Er zijn [Night of the Nerds Shows] met een korte introductie van het programma en de verschillende thema tracks die je kunt maken op Night of the Nerds [12.00, 13.00, 14.00, 15.00]. Wanneer u al tickets heeft besteld voor Night of the Nerds kunt u ook plaatsen reserveren voor de shows. Dit kan via deze link.
[2] Je kunt [workshops] volgen. Deze duren ongeveer 40 minuten en starten op vaste tijdstippen [12.30, 13.30, 14.30, 15.30]. Kaartjes voor de workshops zijn zowel te bestellen voor docenten voor hun leerlingen, en te verkrijgen op NotN.
[3] Professionals uit de wereld van technologie/creativiteit geven jou tijdens de [Techtalks]  korte updates van nieuwe technologieën, zoals 3D printen, data en Internet of Things. Er zijn twee blokken gereserveerd in het programma met Techtalks [14.45, 15.45]. Elk blok bestaat uit drie [Techtalks]. Binnenkort volgt hier meer informatie over de kaartjes van de Techtalks.
[4]Bij de [Experiences] beleef je toffe ervaringen met technologie en creativiteit. Je mag de makers van deze projecten en installaties bestoken met je vragen. Je kunt continu aansluiten bij de Experiences.

In maart volgt meer informatie over het [avondprogramma] van Night of the Nerds [vanaf 17.30 uur]

DEEL MET JE VRIENDEN
TwitterFacebookEmail