Night of the Nerds [Network]

Night of the Nerds staat in het teken van innovatie, technologie en creativiteit. Al jaren spelen jongeren hierin de hoofdrol en laten we hen zien hoe leuk en fascinerend deze wereld is. Op 9 juni is er vanaf 18.00 uur een programma voor volwassenen met de naam: Night of the Nerds Network.
Beleef onze tech experiences, ontmoet young professionals en connect met de techindustrie. Get inspired!

Voor wie?

20+ers met interesse in innovatie en (creatieve) technologie, ouders die samen met hun kind (leeftijd 14+) ons event gaan bezoeken, medewerkers van partnerbedrijven zoals ASML, VDL en Here, bedrijfsteams uit de regio, docenten van het MBO/WO/HBO zoals Fontys en leden van het netwerk ’24 uur in bedrijf’.

Kom direct uit je werk!

Er zijn bij Night of the Nerds Network verschillende betaalbare maaltijden verkrijgbaar. Noodles, maar natuurlijk ook snacks. Dus wat let je om direct uit het werk naar het Night of the Nerds Network te komen. Er is ieder geval genoeg te doen!

Samen met je zoon of dochter?

Wat is er nu leuker dan innovatie samen met je kinderen te ervaren? Heb je kinderen in de leeftijd van 14 jaar en ouder? Neem ze dan mee! Jullie volgen jullie eigen programma en zien elkaar na 21.00 uur weer in de centrale hal. Wij weten zeker dat jullie na afloop veel hebben te bespreken.

Meet the brightest minds in technology and creativity