Jouw Energie van Morgen

Wat is jouw energie in 2030? Hoe verwarm jij je huis in 2040? Rijden er nog auto’s in 2050? Het antwoord op deze vragen is helemaal niet vanzelfsprekend. De toekomstige energievoorziening is een belangrijke uitdaging voor jullie! In de Jouw Energie van Morgen truck word je uitgedaagd om mee te denken over bruikbare oplossingen voor de energie van morgen.

De Jouw Energie van Morgen truck is een project van De Faculteit Science and Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen, GasTerra en Gasunie.

MU Workshop OURSPACE

Ourspace is een digitaal spel/experience waarin je op een speelse manier je online identiteit onderzoekt en live ervaart. Een eigenzinnig sociaal experiment en performance die de deelnemers en hun lichaam choreografeert met behulp van een artificiële chatbot op WhatsApp. De chatbot deelt verhalen en reageert met opdrachten die online sociale gedrag vertaalt in fysieke bewegingen. Zoals bijvoorbeeld ‘Als je denkt dat iemand er interessant uitziet, tik hem dan op de schouder’.

De app is ontwikkeld door dansplatform WhyNot, creative coder James Bryan Graves en technologie kunstenaar Klasien van de Zandschulp.