Uitleg programma

Night of the Nerds heeft een [middag] en een [avond] programma.

In het [middagdeel] ligt de nadruk op verdieping en leren.

[1] Er zijn [Night of the Nerds Intro Shows] om [12.00, 13.00, 14.00, 15.00]. Deze geven een korte introductie van het programma en de vier thema tracks die je kunt maken op Night of the Nerds . Wanneer je al tickets hebt besteld voor Night of the Nerds kun je ook plaatsen reserveren voor de shows. Op de docentenpagina zijn de links te vinden voor het reserveren van de shows.
[2] Je kunt [workshops] volgen. Deze duren ongeveer 40 minuten en starten op vaste tijdstippen [12.30, 13.30, 14.30, 15.30]. Kaartjes voor de workshops zijn zowel te reserveren door docenten voor hun leerlingen. Op de docentenpagina zijn de links te vinden voor het reserveren van workshops.
[3] Professionals uit de wereld van technologie en creativiteit geven  [Techtalks]. Dat zijn minicolleges over technologie thema’s in het Night of the Nerds programma. Snap je nog beter wat je hebt of gaat zien op het event.  Er zijn twee rondes Techtalks en in elke ronde worden twee thema’s belicht. Hier vind je meer info.
[4]Bij de [Experiences] beleef je toffe ervaringen met technologie en creativiteit. Je mag de makers van deze projecten en installaties bestoken met je vragen. Je kunt continu aansluiten bij de Experiences.

[5] Night of the Nerds [Network]: Al jaren spelen jongeren bij Night of the Nerds de hoofdrol. Dit jaar voegen we voor het eerst een track  voor 25+ toe voor volwassenen met de naam: Night of the Nerds Network. Op 5 juni ben je van harte welkom tussen  [17.30] en [21.00] uur. Meer informatie 

 

DEEL MET JE VRIENDEN
TwitterFacebookEmail