[Voor] [Docenten]

VO & MBO gratis naar Night of the Nerds
Night of the Nerds is -dankzij onze sponsoren- gratis voor groepen uit het voortgezet onderwijs en MBO.
Docenten uit het VO en (V)MBO kunnen, via de blauwe knop ‘tickets’ rechts bovenin, tickets bestellen door gebruik te maken van de promotiecode scholen. Night of the Nerds is geschikt voor leerlingen tussen de 14 en 19 jaar.

Intro shows door Eva Cleven
Intro shows zijn een goede introductie op het Night of the Nerds programma en de vier tracks die je kunt doen. Zo kunnen leerlingen op basis van hun interesses gemakkelijker invulling geven aan hun bezoek. De shows beginnen vlak na de inlooptijden van de tickets. je kunt kiezen tussen 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.
Er is nog plek! Reserveren via deze link.

Workshops
Er zijn acht workshops van de Creative Tech Academy bij Night of the Nerds. Deze starten op vaste tijden [12.30], [13.30], [14.30] en [15.30] uur. Workshops zijn populair, dus reserveer tijdig!

Reserveer via onderstaande links vooraf de volgende workshops:
Workshop Kunst Programmeren  VOL
Workshop Ervaar Digitaal Stalken VOL
Workshop Sonic Pi  VOL
Workshop Ableton/Hiphop  VOL
Workshop Wearables VOL
Workshop 3D Game programmeren  VOL
Bouw je eigen humanoïde vinger  VOL

TechTalks
TechTalks zijn minicolleges over technologie thema’s binnen het Night of the Nerds programma. Snappen leerlingen nog beter wat ze hebben of gaan zien. Er zijn twee rondes Techtalks en in elke ronde worden twee thema’s belicht. Reserveer via de onderstaande links:

14:00 TechTalk 1 VOL
1. Een blik in de toekomst: de connected wereld in 2050, gegeven door Frank Lautenschutz van Here.
2. Verliefd worden op een chatbot of robot? Kan dat? Door Ine Poppe van RobotLove

15:00 TechTalk 2 VOL
1. Wat kun je allemaal met chatbots en voice assistants, zoals Google Home en Alexa? Met serieuze maar ook grappige voorbeelden. Door Geert-Jan van Ouwendorp van Fontys.
2. De toekomst door een AR-bril: dat houdt je in beweging! Door Anne Kok (student Computer Science & Engineering) en Max Otten (student Communication & Multimedia design).

Programma overzicht en de plattegronden van Hal 1, 2, 3
Deze zijn hier te downloaden.

Eten en drinken
Snacks en drinken kunnen bij de bar in Hal 2 worden gekocht. Deze kosten € 2,-
Leerlingen mogen ook hun meegenomen boterhammen nuttigen.

Voordelig reizen naar NotN
Vorig jaar hebben NS, GVB en CJP een nieuw product geïntroduceerd: Schooltoer. Hiermee reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een fikse korting in de daluren met NS. Klik hier voor meer informatie.