Waarom Night of the Nerds?

Als docent, TOA of decaan sta jij voor het prikkelen van alle (aanstormende) nerds van jouw school. Daarom kom jij bij ons langs om jouw leerlingen te laten doen en dromen in de wereld van creatieve technologie. 

De programma’s van Night of the Nerds zijn speciaal ontworpen om leerlingen (14-19 jaar) in aanraking te brengen met: game changers en jonge helden van innovatieve technologiebedrijven, technische & creatieve opleidingen en de creatieve industrie. 

Dit doen we op een laagdrempelige, interactieve manier. Leerlingen en studenten worden meegenomen in de frontlinie van innovatie en raken geïnspireerd, uitgedaagd en ondergedompeld in de wereld van creativiteit + technologie + innovaties

Bezoek Night of the Nerds

Night of the Nerds is er voor jou en je leerlingen op 7 juni 2023 op het Strijp S terrein in Eindhoven.

Hoofdprogramma
Zoals altijd vind je de giga expo van Night of the Nerds in het Klokgebouw. Hier komen de werelden van creative tech en de koplopers uit het technische bedrijfsleven van Nederland samen om jouw leerlingen te inspireren. 

Randprogramma
Bij AREA 51, MU, Fontys Innovation Lab en op het Ketelhuisplein ontdek je het randprogramma. Workshops, techtalks, game design, tech kunst en meer. Er is beperkt plek bij het randprogramma, zorg dat je er snel bij bent!

Tickets boeken 
Op deze pagina boek jij tickets voor jouzelf en je leerlingen. Dankzij de sponsoren is Night of the Ners gratis voor scholen! Maak gebruik van de kortingscode SCHOLEN 

Vragen of actief meedenken over Night of the Nerds? Neem contact op via mirly@futurebites.nl