Waarom Night of the Nerds?

Als docent, TOA of decaan sta jij voor het prikkelen van alle (aanstormende) nerds van jouw school. Daarom kom jij bij ons langs om jouw leerlingen te laten doen en dromen in de wereld van creatieve technologie. 

De programma’s van Night of the Nerds zijn speciaal ontworpen om leerlingen (14-19 jaar) in aanraking te brengen met: game changers en jonge helden van innovatieve technologiebedrijven, technische & creatieve opleidingen en de creatieve industrie. 

Dit doen we op een laagdrempelige, interactieve manier. Leerlingen en studenten worden meegenomen in de frontlinie van innovatie en raken geïnspireerd, uitgedaagd en ondergedompeld in de wereld van creativiteit + technologie + innovaties

Night of the Nerds meemaken

Op deze manieren kun jij door het schooljaar heen een portie Night of the Nerds serveren aan je leerlingen. 

Night of the Nerds
Het landelijk event voor scholieren (vanaf 14 jaar) en MBO studenten vindt jaarlijks plaats in Eindhoven op Strijp-S. Eind mei/begin juni reizen duizenden leerlingen af naar Brainport om een dag vol creative tech te beleven. Het volgende event is op dinsdag 28 mei 2024. Zet het vast in de planning!

Workshops in de klas
Wij brengen workshops: actuele inspiratie op het snijvlak van technologie, creativiteit en maken. Boek onze workshops op school en laat leerlingen (VO en MBO) zelf ontdekken hoe fascinerend en cool de wereld van innovatie, techniek en creativiteit is. Hier lees je meer. 

Night of the Nerds on tour 
Kom jij uit regio Helmond-De Peel of regio Nijmegen? In 2023 komen we naar je toe met Night of the Nerds on tour! Lees meer op deze pagina.

Vragen of actief meedenken over Night of the Nerds? Neem contact op via mirly@futurebites.nl