[Voor] [Docenten]

VO & MBO gratis naar Night of the Nerds

Night of the Nerds is -dankzij onze sponsoren- gratis voor groepen uit het voortgezet onderwijs en MBO.
Docenten uit het VO en (V)MBO kunnen, via de blauwe knop ‘tickets’ rechts bovenin, tickets bestellen door gebruik te maken van de promotiecode Scholen. Night of the Nerds is geschikt voor leerlingen tussen de 14 en 19 jaar.

Overzichtelijk routes

Met behulp van thematische ‘tracks’ kunnen scholieren een uitgestippelde route volgen op basis van hun interesses. Er zijn al een vijftal tracks van ongeveer 5 kwartier bekend: Technologie, Creatieve technologie, Technologie en Maatschappelijke Thema’s, Brede technologie ontdekkingsroute en een speciale route voor MBO studenten waarbij ze zich kunnen oriënteren op vervolgopleidingen. 


Intr
oductie

Intro shows zijn een goede introductie op het Night of the Nerds programma en de tracks (activiteitenroutes) die je kunt doen. Zo kunnen leerlingen op basis van hun interesses gemakkelijker invulling geven aan hun bezoek. Om alles in goede banen te leiden maken we gebruik van inlooptijden, waarna de shows starten. Je kunt kiezen tussen 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.
Reserveren kan binnenkort!


Workshops

Ook op Night of the Nerds 2019 kunnen de leerlingen weer workshops volgen! Er zijn dan meerdere workshops van de Creative Tech Academy. Deze starten op vaste tijden [12.30], [13.30], [14.30] en [15.30] uur. Workshops zijn populair, dus reserveer tijdig!

Vanaf medio april staan alle workshop online en kun je de workshops reserveren. Houdt de nieuwsbrief en deze pagina goed in de gaten.


TechTalks

TechTalks zijn minicolleges over technologie thema’s binnen het Night of the Nerds programma. Zo begrijpen leerlingen nog beter wat ze hebben of gaan zien. Er komen meerdere rondes Techtalks. Wanneer deze bekend zijn kun je via deze pagina plekken reserveren.


Eten en drinken

Snacks en drinken kunnen bij de bar in Hal 2 worden gekocht. Deze kosten € 2,-
Leerlingen mogen ook hun meegenomen boterhammen nuttigen.


Voordelig reizen naar NotN

Met Schooltoer reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een fikse korting in de daluren met NS. Klik hier voor meer informatie.

Meer info?

Neem gerust contact met ons op voor vragen over schoolbezoek via Frances Zoet: frances@futurebites.nl of 024 378 24 62.