VO & MBO gratis naar Night of the Nerds

Night of the Nerds is -dankzij onze sponsoren- gratis voor groepen uit het voortgezet onderwijs en MBO. Night of the Nerds is geschikt voor leerlingen en studenten tussen de 14 en 19 jaar.

Introductie shows

Introductie shows geven een goed beeld van het programma van Night of the Nerds en de ‘tracks’ die leerlingen kunnen doen. Hierdoor kunnen leerlingen op basis van hun interesses gemakkelijker invulling geven aan hun bezoek. We vangen de bezoekers op voor de shows vlak na de inlooptijden van de tickets. Je kunt kiezen tussen 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Tracks

Met behulp van zes thematische tracks kunnen leerlingen een uitgestippelde route volgen op basis van hun interesses. Er zijn zes tracks: Technologie trackCreatieve technologie track, Technologie & Maatschappij track, Brede technologie ontdekkingstrack, Girl Power track en de MBO oriëntatie op vervolgopleidingen track. De Fontys Chatbot wijst de leerlingen op weg.

TechTalks

TechTalks zijn minicolleges over technologische thema’s die gerelateerd zijn aan het Night of the Nerds programma. Zo begrijpen leerlingen nog beter wat ze zien op Night of the Nerds. Er komen twee rondes Techtalks. Wanneer de shows bekend zijn kun je via deze pagina plekken reserveren.

Workshops

Op Night of the Nerds kunnen de leerlingen weer inspirerende workshops volgen! Er zijn meerdere workshops van de Creative Tech Academy. De workshops duren 40 minuten en starten op vaste tijden 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 uur.

Tickets voor de workshops zijn op deze pagina te bestellen, zodra het programma bekend is.

Teacher Talks

Experts geven speciaal voor docenten bij de TeacherTalks korte updates over tech uit de toekomst. TeacherTalks duren 45 minuten.

Voordelig reizen naar het evenement

Met Schooltoer reizen docenten en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die zijn aangesloten bij de CJP Cultuurkaart, duurzaam en met een fikse korting in de daluren met NS. Klik hier voor meer informatie.

Eten en drinken

Snacks en drinken kunnen bij de bar worden gekocht. Leerlingen mogen ook hun eigen meegenomen lunch nuttigen.

Garderobe

In het Klokgebouw is geen bewaakte garderobe. Er zijn wel een aantal garderobe rekken, maar het advies is om tassen thuis of op school in de kluisjes te laten. 

Meet the brightest minds in technology and creativity