Expo en plusprogramma

Op donderdag 30 november is er een on tour editie van Night of the Nerds! Er is een bomvol programma over technologie & creativiteit dat je in de ochtend of middag kan bezoeken. Het programma bestaat uit verschillende elementen:

Expo met experiences: de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van creatieve technologie staan hier met toffe ervaringen waarbij je vragen kunt stellen aan de makers. Ook zijn er inloopworkshops te vinden waarbij je op meerdere momenten kan instappen. 

Plusprogramma: Per leerling is er één plusprogramma bij te boeken. De plusprogramma’s duren ongeveer 40 minuten tot een uur. Er zijn drie verschillende plusprogramma’s. Klik op plusprogramma voor deze items. 

Tickets

 

Bij Night of the Nerds werken we met verschillende tickets om de doorstroming te regelen. In dit tijdvak kun je over de expo lopen en een plusprogramma ervaren. Via deze pagina zijn de tickets te verkrijgen. 

Meer weten over wat er allemaal te beleven is? Scroll dan verder naar beneden voor de verschillende experiences die aanwezig zullen zijn op het evenement.

Night of the Nerds on tour | Helmond wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Helmond, Gemeente Deurne, Week van het Digitaal Bewustzijn en Stichting High Tech Helmond – De Peel.

Vragen? Wil je wat weten over Night of the Nerds? Neem dan contact op met mirly@futurebites.nl

Creative Coding van visuals met Hydra
Ontdek en speel met een AI
Scifi Herbarium
Automotive F1 racesimulator
Tech Talks -on tour | Helmond
Sonic Pi: inloopworkshop
Workshop Framed
Ableton Live - Push 3 Playground
AR gezichtsmasker maken met Katpatat
GameDevWorkshop
Tech Talks Helmond - 11:00
Soepautomaat
Tech Talks Helmond - 10:00
AR - Short Stories
Tech Talks Helmond - 13:00
Yokufa - the party game
Secret Shuffle - dans game