Op dinsdag 9 juni is de achtste de editie van Night of the Nerds in het Klokgebouw in Eindhoven. Leuk dat je een bijdrage levert aan ons event!

Voor de invulling van jouw deelname, ontvang je voorafgaand aan het event een online formulier waarop je jouw benodigdheden en wensen kunt aangegeven. Aan de hand hiervan maken wij een indeling in het Klokgebouw en zorgen wij voor de nodige techniek en middelen.

Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met Anne van Engeland, via anne@futurebites.nl.

LOCATIE NIGHT OF THE NERDS

Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
Routebeschrijving

FACTUUR / DECLARATIE ADRES

Futurebites/Night of the Nerds
Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Op maandag 8 juni is vanaf 9.00 uur het Klokgebouw open voor opbouw en voorbereiding. We willen dat zoveel als mogelijk wordt opgebouwd op 8 juni. Neem genoeg tijd voor de opbouw, omdat er meestal ook het een en ander moet worden afgestemd met de mensen van de techniek.
  • Op dinsdag 9 juni om 11.30 uur gaan de deuren open, we willen dus graag om 11.00 uur startklaar zijn.
  • Het uitladen van de meegebrachte spullen kan via de de ingang aan de voorkant. Het is ook mogelijk om aan de achterkant van het Klokgebouw uit te laden, deze ingang is bereikbaar via de rechterkant van het gebouw.
  • Als je arriveert bij het Klokgebouw bel dan Anne van Engeland (06-55843398) of Patrick Praaning (06-24674348). Zij kunnen je ontvangen, helpen uitladen en de precieze plaats wijzen in het gebouw.
  • Auto’s worden geparkeerd in de parkeergarage rechts van het Klokgebouw (betaald parkeren). Er zijn uitrijkaarten beschikbaar. Deze zijn op 9 juni te verkrijgen bij de crew van Night of the Nerds. Kom je met de trein, reis dan naar naar Eindhoven-Strijp S. Dit station grenst vrijwel aan het Klokgebouw.
  • Er is een aparte ruimte gereserveerd voor alle deelnemers aan het programma en de medewerkers. Gedurende het event kun je daar eten en drinken halen (lunch en avondmaaltijd).
  • Night of the Nerds is afgelopen om 21.00 uur. De afbouw start dan direct. 
  • Facturen ontvangen we bij voorkeur per e-mail.