Op dinsdag 9 juni is de achtste de editie van Night of the Nerds in het Klokgebouw in Eindhoven. Leuk dat je een bijdrage levert aan ons event!

Voor de invulling van jouw deelname, ontvang je voorafgaand aan het event een online formulier waarop je jouw benodigdheden en wensen kunt aangegeven. Aan de hand hiervan maken wij een indeling in het Klokgebouw en zorgen wij voor de nodige techniek en middelen.

Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met Anne van Engeland, via anne@futurebites.nl.

LOCATIE NIGHT OF THE NERDS

Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
Routebeschrijving

FACTUUR / DECLARATIE ADRES

Futurebites/Night of the Nerds
Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam

PRAKTISCHE ZAKEN

  • Op maandag 8 juni is vanaf 9.00 uur het Klokgebouw open voor opbouw en voorbereiding. Neem genoeg tijd voor de opbouw, omdat er meestal ook het een en ander moet worden afgestemd met de mensen van de techniek. Voor afwerking is tijd op dinsdag 9 juni tussen 9.00 – 10.00 uur (let op: dinsdag is er geen techniek ondersteuning beschikbaar).
  • Op dinsdag 9 juni om 11.00 uur gaan de deuren open voor publiek, we willen dus graag om 10.00 uur startklaar zijn.
  • Wanneer je voor de opbouw arriveert bij het Klokgebouw bel dan Anne van Engeland (06-55843398) of Patrick Praaning (06-24674348). Zij vertellen je waar je op dat moment het beste kunt uitladen, dit kan zowel aan de achterkant als aan de voorkant van het Klokgebouw.
  • Auto’s worden geparkeerd in de parkeergarage rechts van het Klokgebouw (betaald parkeren). Er zijn uitrijkaarten beschikbaar. Deze zijn op 9 juni te verkrijgen bij de crew van Night of the Nerds. Kom je met de trein, reis dan naar naar Eindhoven-Strijp S. Dit station grenst vrijwel aan het Klokgebouw.
  • Er is een aparte ruimte gereserveerd voor alle deelnemers aan het programma en de medewerkers. Gedurende het event kun je daar eten en drinken halen (lunch en avondmaaltijd).
  • Night of the Nerds is afgelopen om 21.00 uur. De afbouw start dan direct. 
  • Facturen ontvangen we bij graag per e-mail, met de volgende adressering: FutureBites / Night of the Nerds, Piet Heinkade 5, 1019 BR Amsterdam. Mail je factuur naar administratie@futurebites.nl met cc aan jacqueline@futurebites.nl en patrick@p-r.nl.
  • Indien je niet in de mogelijkheid bent om een factuur uit te schrijven, dan kun je een declaratieformulier opvragen via anne@futurebites.nl of jacqueline@futurebites.nl.