Er staan twee blokken TechTalks met zeer interessante topics in het avondprogramma (19.00 en 20.00 uur)

TechTalks deel 1: Blockchain en VR
Sander van Laar, Blockchain consultant bij Syntouch trapt af met een compacte presentatie over Blockchain. Verwacht antwoorden op vragen als: hoe werkt Blockchain, hoe relevant is het voor welke bedrijssectoren, zijn er al goede praktijkvoorbeelden en moet ikzelf aan de slag met deze nieuwe technologie?
Tim van der Grinten, co-founder van Enversed gaat vertellen over de relevantie en de opmars van virtual reality (VR) voor de maatschappij waaronder het bedrijfsleven en de impact die VR gaat hebben in de toekomst.

TechTalks deel 2: Artificial Intelligence en AR
Bas Ploeg, Head of labs en Kay Hoogland graduate intern data scientist van The Greenhouse Group en gaan in op artificial intelligence (AI). Wat is AI precies, interessante toepassingen, wat zijn de gevaren en kan AI ook worden ingezet voor creativiteit?
Jos Westerkamp van twnkls | augmented reality, vertelt over de wederopstanding  en  de impact van augmented reality (AR). Hij licht dit toe aan de hand van onder andere de beroemde Ikea case. De case die onlangs een AUGGIE award en een Dutch Interactive awards in de wacht heeft gesleept.